Презентация „Structogram – Човешката страна на бизнеса“

Презентация „Structogram – Човешката страна на бизнеса“

Какво: Презентация – STRUCTOGRAM® Човешката страна на бизнеса – Инструменти за успех в работата с хора
Кога: 08. Февруари 2018 г., 17.15 – 18.00 ч.
Къде: зала Варна, Интерпред СТЦ София, бул. „Драган Цанков“, № 36
Кой: Павел Павлов – STRUCTOGRAM® Мастър Тренер за България, психолог, треньор и коуч с над 20 годишен опит в развитието на човешкия капитал в организациите.
Структограм
STRUCTOGRAM® България отново ще вземе участие на станалото вече традиция за HR общността в България изложение HR Industry 2018 – единственото по рода си събитие, представящо услуги и продукти за управление на човешките ресурси в България. То се организира от JobTiger в партньорство с Българска асоциация за управление на хора.

Тазгодишното присъствие на STRUCTOGRAM® България ще включва участие в семинарната програма на форума под формата на презентация, по време на която ще откриете възможности за приложението на STRUCTOGRAM® в тренинги за социални компетенции, подбор на персонал, развитие на комуникативни и лидерски умения, работа с клиенти, укрепване на екипи и др.

Своето място в зала Варна, където ще се проведе презентацията, можете да запазите от формата за регистрация на нашия сайт www.structogram.bg, както и на сайта на HR Industry 2018 (http://2018.hrindustry.bg/bg/program/).

Входът за посетители е свободен.

Ще ни е изключително приятно да посетите и нашия STRUCTOGRAM® щанд (щанд № 17), за да можем да се запознаем и да разговаряме лично.
Повече предварителна информация за STRUCTOGRAM®Training System в България можете да откриете на www.structogram.bg
Заповядайте!